Donateur of vrijwilliger worden?

Donateur worden

Een donateur kan zich vinden in de doelstellingen van de stichting en is bereid ons met een donatie te steunen. Er zijn geen verplichtingen en de donateur ontvangt jaarlijks het Mededelingenblad enkele nieuwsbrieven thuisgestuurd. Als het bedrag van minimaal 17,50 Euro is betaald krijgt de donateur twee recente full color Mededelingenbladen en de Nieuwsbrief.

Vrijwilligerswerk bij een bunker in het Landfront.

Vrijwilliger worden

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die beschikbaar zijn als suppoost bij de museums, rondleidingen en battlefield tours of in het onderhoud. De invulling van het werk gebeurt in goed onderling overleg.

Het is dankbaar werk, je ontmoet veel mensen, jong en oud. Je werkt in de buitenlucht en op historische locaties. Heb je interesse in de Tweede Wereldoorlog op Walcheren? Ben je door de weeks of in het weekend wat uurtjes beschikbaar? Overweeg dan eens of de functie van gids in de museums of bij rondleidingen en battlefieldtours iets voor jou is. Specifieke kennis kunnen we je bijbrengen. Ook zoeken we vrijwilligers die tijdens werkdagen de handen uit de mouwen willen steken.

In de tijd dat een vrijwilliger voor de stichting werkt is hij verzekerd tegen ongevallen, arbeidsongeschiktheid en wettelijke aansprakelijkheid. Hierdoor is het noodzakelijk dat een aspirant zich aanmeldt als donateur. Daarbij kan hij/zij opgeven welk vrijwilligerswerk de voorkeur heeft.

Zie ook deĀ algemene privacy verklaring.
De gegevens worden verwerkt volgens de richtlijnen van de Autoriteit Personeelsgegevens (AP).

Aanmelden

    Uw mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

    Ik geef me op als donateur/vrijwilliger en betaal minimaal 17,50 Euro per jaar.

    Ik betaal *
    Euro per jaar

    Als vrijwilliger wil ik meehelpen met/als: